Køb og salg af heste i trygge rammer

 

Køb og salg af heste i trygge rammer

Er du på udkig efter hest eller pony? På Dyreportal.dk kan du få opfyldt dit ønske! På portalen kan man finde alle hesteracer til salg i Danmark, om du er førstegangskøber eller professionel rytter kan siden helt sikker opfylde dine behov og krav. Derudover kan du få den relevante viden i deres hesteleksikon, hvor du nemt filetere mellem alle salgsannoncer, hurtigt og enkelt. Med få klik kan du vælge hesterace, pris og i hvilket område hvor du søger.

 

Få gode råd om køb af hest

Er du nybegynder kan det være en stor mundfuld og finde den race man søger, derfor er det vigtigt at rådgive sig med professionelle. En god ide kan være at tage ud i en nærliggende stald og få snakket med folkene derude, her vil du med sikkerhed finde alt den nødvendige viden og blive meget klogere på hvilken hesterace du skal købe. Mulighederne er mange, du kan vælge alt fra Islændere, Fjordheste, Arabere og Oldenborg. Udover det økonomiske ved at købe pony, følger der også et kæmpe ansvar med. Hesten skal passes stort set hver eneste dag og det er mere eller mindre et fuldtidsarbejde, men så længe man elsker det, er det ingen problem.

 

Udgifter ved at købe hest

Der er utrolig mange udgifter forbundet med at anskaffe sig en hest og vi har lavet en lille huske liste med ting:

 

  1. Købet af en pony eller hest er dyrt, priserne kan variere enormt meget alt fra 10.000,00 kr. Til flere millioner. Men en gennemsnitlig begynder-hest koster et sted mellem 10.000, 30.000,00 kr.

 

  1. Når man anskaffer sig en hest skal man have styr på udstyret, såsom hjelm, saddel, tøj, støvler og meget, meget mere, som kan løbe op i mange tusinde kr.

 

  1. Hvis ikke du bor på gård og har egen stald, skal du betale for opstaldning, inkl. Mad. Dette koster det i gennemsnit 5000,00 kr. om måneden.

 

  1. Uforudsete omkostninger som f.eks. dyrlæge, smed osv. skal man være opmærksom på. Det kan være en god ide at lægge et fast beløb til side hver måned.

 

Hvilken hesterace skal man vælge

Når du vælger race, er det vigtigt du har gjort en masse overvejer omkring hvad hesten skal bruges til, søger du en konkurrencehest, til avl eller noget helt andet. Det er vigtigt du får den helt rigtige hest som passer til dig og din hverdag og hvor hesten trives korrekt. Når der er styr ovenstående, er du klar til at købe hest, på Dyreportal.dk. Klik ind på linket og find den hest eller pony som passer til dig.