Hvordan holder jeg min hund sund og rask? – læs mere her

En sund hund er en glad hund. Derfor er det vigtigt, at dit kæledyr har det godt. Det betyder at maden og plejen skal være i orden. Et dyr kan ikke fortælle dig, hvornår den har ondt eller andet. Derfor skal du og din familie være godt opmærksom på, hvornår jeres kæledyr har det dårligt.

Forkælelse

Ligesom mennesker så kan dyr godt lide at blive forkælet. Derfor er det en god ide at abonnere på Bullerbox.dk. Sådan en boks indeholder naturlige godbider og sjovt lejetøj, hvilket også er godt for miljøet. Boksen er tilpasset din hund, så din vovse altid er godt passet på. Boksene er heller aldrig det samme, hvilket gør det sjovt for både dig og dit kæledyr.

Hold øje med humøret

Så snart dit kæledyr opfører dig usædvanligt, kan det være relevant at gå til dyrelægen. Dit kæledyr kan ikke kommunikere verbalt med dig, så det er vigtigt at kigge efter tegn på sygdom.

Undersøg med fordel hvilken slags mad hunderacen ikke kan tåle og snak med en professionel. Find ud af om dit kæledyr har nogle specielle allergier, så du bedst muligt kan tage dig af den.