Vores aktiv senior hundefoder er et produkt som vi selv har sammensat, da vi længe har følt at der har manglet et hundefoder som kan hjælpe din hund til et godt liv uden gigt og smerter med alderen. Vores senior hundefoder er tilpasset aktive hunde i Danmark, da det ofte er meget aktive og ældre hunde som bliver udsat for gigt eller slidgigt. Ved at give din hund et dagligt indtag af vores senior hundefoder med glucosamin, vil du udsætte eller helt undgå at din hund for gigt. Glucosaminen i vores senior hundefoder er udvundet af skaldyr, og det gør at vores glucosamin er op til 11 gange stærkere. Din hunds krop producere dagligt selv glucosamin, men ikke nok. Hundes sener og brusk har brug for glucosamin for at blive vedligeholdt, derfor anbefaler vi altid hundeejer at fodre deres hund med en hundefodre, som har et højt procent glucosamin indhold. 

 

Typiske årsager til gigt hos hunde?

 

Den mest hyppigste årsag til gigt hos hunde, er overvægt. Overvægten kommer ofte af at hunden enten for det forkerte foder eller for meget af det, man giver ofte hunden lidt ekstra fordi den har været sød, men det skader faktisk ofte mere end det gavner hunden. For din hund er ikke bygget til at bære den ekstra vægt på kroppen og det vil derfor være uundgåeligt at hunden vil få gigt eller slidgigt med tiden. 

 

Vores hundefoder med glucosamin er sammensat af?

 

Fisk, Krill og skaldyr med vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer

Æg og letfordøjelig kylling

Frugt og grønt, æbler, ærter, bønner, kartofler og roefiber

Koldpresset økologisk raps- og hampfrøolie fra Danmark

Økologiske urter fra marker i Norden: Røllike, rødkløver, bukkehorn, hyben, timian, fennikel, lægestregbælg, mynte, agerpadderok og marietidselfrø

ArctiFlex, et naturligt glucosamin udvundet af skaldyr – tilsat dobbeltdosis

 

Køb det her https://hp-hundefoder.dk/vare/senior-hundefoder-med-glucosamin/