Når du har hund eller kat, så har du et ekstra stort slid på dit gulv og derfor stilles der også særlige krav til den kvalitet du vælger for dit nye gulv, i hvert tilfælde hvis du gerne vil have at det holder sig flot og pænt i mange år frem i tiden. Spar penge på dit nye trægulv og find et nyt trægulv tilbud i dag, så du er helt sikker på, at kvalitet og æstetik holder til det daglige slid, der opstår, samtidig med at det kan modstå glade dyrepoter.

Vælg et holdbart og slidstærkt trægulv når du har kæledyr

Når du har kæledyr stilles der særlige krav til dit gulv. Det er i hvert tilfælde helt sikkert, at der er tale om ekstra slitage dagligt. Samtidig sætter dyrepoter gerne mærker og trækker skidt og snavs med ind i hjemmet, hvoraf der er behov for lidt ekstra rengøring og gulvvaske eventuelt. Når du har kæledyr er det derfor en god idé, at vælge et trægulv der er slidstærkt og holdbart, således at det kan klare de ekstra udfordringer der følger med, når der er glade kæledyr i hjemmet.

Plankegulve er det populære valg i hjemmet

Plankegulve er et af de mest populære valg, når det kommer til gulv i de danske hjem. Hvis det lige ledes er her dit valg er faldet, så er du allerede godt på vej til at finde frem til det helt rette og modstandsdygtige trægulv, der kan klare slid fra både poter og fødder. Når du vælger plankegulve, så sørg for at vælge en træsort der er hård og massiv, såsom ask eller bøg, gummitræ eller bambus. Her er er tale om træsorter der både kan klare slidtage, men som også kan klare hyppig støvsugning og hyppige gulvvaske.

Vælg den rette overfladebehandling til dit nye trægulv

Når du skal have nyt trægulv i hjemmet, så kan det være en fordel at vælge et solidt og hårdt træ, der kan håndtere det ekstra slid der forekommer når der er kæledyr i hjemmet. En anden vigtig ting du skal overveje er, hvordan du ønsker at behandle dit trægulv på overfladen. Nogle vælger at oliere, behandle med lud eller sæbe, mens andre ønsker at lakere. Lak er slidstærkt, men opstår der først skader i lakken kan det være lidt mere besværligt at reparere pletvist, sammenlignet med alternativerne.